Суші та роли: правила подачі

Содержание статьи: [Показать]

Роли стали однією з улюблених страв багатьох українців. Вони замовляють суші у Львові для обіду, дружніх посиденьок чи навіть для романтичної вечері. Делікатеси з риби та рису зайняли гідне місце за нашим столом.

Суші та роли кожен може споживати так, як йому більше смакує, але бажано хоч трішки орієнтуватися в японських традиціях, як мінімум, щоб відчувати себе комфортно серед суспільства. Важливо й створити правильну обстановку. Що саме треба зробити, щоб отримати максимум задоволення від процесу споживання?

Особливості підготовки

Складно недооцінити роль сервірування у створенні бажаної атмосфери. В першу чергу слід знайти для кожного виду суші потрібну тарілку. Краще за все використовувати блюдо із дерева чи фарфору. Воно повинне мати квадратну форму. Людина, котра обожнює японські страви, знає як виглядає традиційна тарілка сушіоке. В неї певно є і дощечка гета чи бамбукова таця. Поруч із тарілкою для суші ставлять мисочку для соусу або спеціальний глечик, а також підставку для паличок.

Правила сервірування для споживання ролів майже аналогічні:

  • Крім основної тарілки, соусниці, таці та підставки для паличок на стіл кладуть фігурки з овочів або зелень. Будь-які прикраси мають бути їстівними.
  • Нагромадження тарілок та інших предметів є неприпустимим. Чим більше вільного місця на столі, тим краще.
  • Якщо слідувати японським традиціям, то варто використовувати і непарну кількість приладів.
  • Тонкі кінці паличок для суші повинні бути повернуті наліво. Не важливо знаходяться вони на підставці чи просто лежать на стільниці.

Скористайтеся доставкою суші у Львові, щоб насолодитися смачною та незвичайною їжею з дотриманням усіх традицій.

З чим їдять суші

Японські страви дуже різноманітні і, до кожної з них передбачена подача різних соусів та приправ. Додаткові інгредієнти дозволяють розкрити неперевершений смак суші. Звісно, найпопулярнішим серед споживачів залишається соєвий соус. Він робить присмак їжі злегка солонуватим. Краще всього споживати його з м’ясними та рибними стравами. А взагалі, соус оптимально підходить майже до всіх делікатесів японської кухні, адже місцеві кухарі готують без додавання солі.

Існує думка, що суші їдять разом із соєвим соусом, щоб страва не була такою сухою. Це – правда. Крім того їх сумісне споживання поліпшує процес травлення, адже в заправці присутня і легка кислинка.

З чим же краще всього їсти суші? Ви можете віддати перевагу горіховому соусу, кунжуту чи імбиру. Не обов’язково обирати соєвий соус, головне, щоб страва добре смакувала.

Последнее изменение Понедельник, 04 Январь 2021 17:55