Вибираємо люстру у 2021

Содержание статьи: [Показать]

Вибираємо люстру у 2021

Мало хто зможе посперечатися з тим твердженням, що вибір люстри — це досить проблематичне заняття. Хочеться, щоб вона була красивою, добре вписувалася в інтер'єр, а її придбання не било по кишені. Тому до підбору люстри слід підходити з усією відповідальністю.

В першу чергу з'ясуємо, якими ж бувають люстри. Умовно їх можна розділити на кілька категорій, головними з яких є підвісні й стельові люстри.

Також класифікувати люстри можна по стилю, в якому вони виконані. Найчастіше вибір покупців падає на вироби в класичному стилі, хай-тек або бароко. Підбирати люстру потрібно виходячи з інтер'єру кімнати, де вона буде встановлена.

Люстра в кабінеті — яка вона?

У кабінеті люди зазвичай читають, пишуть або працюють за комп'ютером, тому там завжди повинно бути ясно. Однак, в більшості випадків користуються настільними лампами, тому люстра не завжди повинна бути дуже потужною.

Основна вимога до неї полягає в тому, що вона повинна доречно вписуватися в інтер'єр. Якщо це сучасний кабінет з пластиковими меблями та скляними столами, то відмінно підійде люстра в стилі модерн. Якщо ж мова йде про традиційний кабінет з дерев'яними меблями, то кращим рішенням стане вибір класичної люстри.

Якщо верхнє світло потрібне в офісний кабінет, а не домашній, то варто звернути увагу на стельові люстри.

Вибір люстри для спальні

У спальні люди також найчастіше користуються настільними лампами або бра, а люстри включають рідко. Тому основна вимога до неї таке ж, як і до люстр, які будуть висіти в кабінеті — щоб вона доречно вписувалася в інтер'єр. Для спалень зазвичай вибирають підвісні класичні люстри з декількома плафонами.

Люстри в вітальні

Вітальня — це завжди найбагатолюдніша кімната. Зазвичай там вечорами збирається вся родина або гості. Тому вітальня повинна бути добре освітлена.

Для цієї кімнати найкраще підбирати потужну люстру. Однак не варто забувати про площу вітальні та висоту стель. Якщо вибрати масивну люстру і повісити її в маленьку кімнату, то вона буде занадто «тиснути» на людей.

Також не варто залишати поза увагою і стильову єдність. У будь-якій кімнаті люстра повинна виглядати доречно і вдало вписуватися в інтер'єр.

Популярні моделі люстр

З огляду на великий асортимент освітлювальних приладів, який пропонують сучасні виробники, навіть досвідченому покупцеві досить просто заплутатися. Щоб зорієнтувати користувачів на по-справжньому варті уваги варіанти, далі розглянемо чотири актуальні у 2021 році люстри.

• Люстра Wunderlicht Loft (1602-43). Німецький освітлювальний прилад, який відрізняється ідеальним поєднанням ціни і якості. Основа і плафон виготовлені з металу, завдяки чому досягаються високі експлуатаційні якості. Оснащена світлодіодними економічними лампами.

• Люстра Nowodvorski Olimpia (4353). Світильник від відомого польського виробника. Застосування лакованої сталі допомагає досягти високої естетичності. Енергозберігаючі лампи розжарювання дають приємне і м'яке світло.

• Люстра Eglo Vintage (49241). Оригінальне рішення для освітлення приміщень від австрійського бренду. Простота форм і мінімалізм, які притаманні виробу, дозволяють ідеально вписати люстру в будь-який інтер'єр.

• Люстра Blitz Modern Style (90183-46). Освітлювальний прилад, що повністю відповідає поняттю «німецька якість». Корпус виготовлений зі сталі, а плафон зі скла, що є традиційним рішенням для люстр. Внаслідок застосування LED-ламп досягається висока економія споживаної електроенергії.

Вибір люстри може стати легшим і приємним заняттям, якщо слідувати простим порадам і огляду конкретних моделей, який зроблений в статті. Ці та інші люстри можна вибрати і купити в інтернет-магазині Кераміс. Заходи на https://www.keramis.com.ua/uk/category/ljustry/ - доступні ціни і постійні акції зі знижками. Доставка товарів по всій Україні. Детальніше дзвони 0 (800) 30-44-40 - безкоштовно по Україні зі стаціонарних та мобільних

Последнее изменение Среда, 07 Апрель 2021 21:16