Гільзування димоходів

Львів – місто європейської архітектури, яка дозволила будинкам різних стилістичних періодів «дожити» до нашого часу. Старовинні будівлі зберегли тогочасні системи опалення, за яких у будинку стояла пічка чи камін, а продукти згоряння виводилися через димохід.

Неналежний догляд за вентиляційною ти димарною трубою часто спричиняє пожежу. А при тривалому занедбанні чистки димоходів сажа, що осідає у вентиляційних трасах може також сприяти розвитку алергії у людей, які живуть в такому будинку.

Будинок, який простояв більше сотні років потребує грунтовної реставрації та постійного ремонту зовні та всередині. І не меншої уваги потребує «внутрішній світ будинку» – його легені – вентиляційні траси та проходи.

Однією із обов’язкових етапів догляду за будинком, що пережив не одне покоління мешканців – є очистка, реконструкція та гільзування димоходів. Такими речами займається сажотрус. Львів із своїми унікальними ансамблями, що збереглися із різних архітектурних періодів минулих років особливо потребує дбайливого ставлення до своїх будинків. Не секрет, що саме естетика старовинного міста так приваблює туристів з усієї України та Європи. Тому збереження унікальної архітектури із старовинною системою опалення є також стратегічним завданням львів’ян. А турбота про безпеку та вживання усіх протипожежних заходів дозволять будинкам простояти іще довгий час.

Гільзування димоходів – це альтернатива повній реконструкції вентиляційної шахти, що є тривалим, дороговартісним і ресурсозатратним процесом заміни старого димаря на новий. Гільзування ж існуючого димоходу дозволяє оновити систему вентиляції та опалення за рахунок установки спеціальної вогнетривкої труби. Не має значення поперечний зріз вентиляційної шахти, наша система гільзування не зменшує прохідність, а навпаки зміцнює стіни димоходів та розширює шлях проходження повітря.

Процедура гільзування димоходів викликана не лише заходами протипожежної безпеки, після її проведення покращується вентиляційна тяга та зменшується кількість утворюваного конденсату. Відповідно, усередині вашого будинку, ви отримуєте свіже та чисте повітря не забруднене продуктами розпаду горіння, які накопилися за час проживання і опалення приміщення.

Важливо, що гільзування димоходів є мобільною процедурою і не займає багато часу та зусиль. У нашому обслуговувані увесь Львів із його околицями, а також населенні пункти області, що потребують професійної реконструкції вентиляційних систем будинків.

 

 

Последнее изменение Пятница, 02 Апрель 2021 20:35