Вибір і покупка квартири в новобудові: як зробити правильний вибір

Купівля квартири в новобудові - вкрай вдале рішення, адже є можливість переглянути багато відмінних варіантів житла. Новобудови коштують дешевше, розташовуються в самих різних районах міста, а забудовники пропонують клієнтам більш вигідні умови, щоб привернути увагу.

Якщо поставитися до цієї купівлі більш відповідально, то шкодувати про неї точно не доведеться.

Вибір квартири

Порада: Важливо, щоб на вибір відповідного району міста, забудовника, новобудови і квартири було приділено більше часу. Вибирати квартиру потрібно заздалегідь - щоб була можливість порівняти більше варіантів і, можливо, навіть пожити деякий час в різних районах, щоб оцінити їх самостійно.

З чого починається і що включає в себе правильний вибір на https://semycvit.com квартири в новобудові:

великою перевагою буде орієнтація компанії на використання передових технологій. Сучасні комунікації, будівельні матеріали та технології, більш строгий контроль на кожному етапі роботи - все це дуже важливо;
справа не тільки в кількості кімнат або площі - справа в тому, що повинна бути найбільш зручне планування;
наявність розвиненої зовнішньої інфраструктури - чергове важлива перевага, яке зробить квартиру більш привабливою;
не варто забувати і про вартість - потрібно шукати якісну квартиру, за яку не доведеться переплачувати.

Вимоги до забудовника

Важливо: Сьогодні на вибір покупців досить новобудов від різних забудовників. Це означає, що компанії повинні боротися за свого клієнта і намагатися запропонувати як можна більш вигідні умови для покупки.

Які ж пропозиції від забудовників повинні робити різні компанії більш привабливими:

  • забудовник повинен віддавати собі звіт в тому, які квартири є більш привабливими, а попит на які потрібно стимулювати штучно. Наприклад, квартири з менш вдалим плануванням або на перших поверхах повинні коштувати дешевше.
  • Значно дешевше повинні коштувати квартири, розташовані поруч з нежитловими приміщеннями;
  • розумним буде рішення розраховувати на знижку при повної одноразової оплати. Це означає, що забудовник не переживає з приводу розстрочок і іпотек, відразу отримує всю суму і позбавляється будь-яких ризиків. Якщо забудовник не
  • пропонує знижку за одноразову оплату - це не кращий варіант;
  • розвинений забудовник, якому дійсно варто довіритися, пропонує знижки в сезони зниженого попиту, а також до різних свят. Розвинена компанія володіє достатнім попитом і не страждає від нестачі клієнтів, тому наявність знижок - це важливий відмітний ознака надійного забудовника.

Перевірка документів

Незважаючи на небажання підозрювати компанії в якомусь обмані, все одно потрібно підходити до перевірки документів максимально відповідально - тільки це дозволить не переживати з приводу правильного оформлення покупки:

  • іноді навіть набагато надійніше звернутися за допомогою до юриста, який візьме все перевірки на себе. Таке рішення дозволить зняти з себе тягар переживань - тепер відповідальність за паперову тяганину лежить на цьому професіонала,
  • який відповідально підійде до справи;
  • належить перевірити досить великий обсяг документів. У цей список входять правовстановлюючі документи, експертні звіти, декларації. Найбільший акцент потрібно зробити на перевірку сумлінності забудовника - які проекти вже були
  • завершені, чи в порядку дозволу на будівництва;
  • корисним буде рішення познайомитися з людьми, які теж планують робити придбання в даній новобудові - це буде вже ціле співтовариство, готове захищати інтереси своїх учасників.
Последнее изменение Воскресенье, 27 Июнь 2021 22:50