Монтаж кондиціонера - етапи роботи

Содержание статьи: [Показать]

При виборі кліматичного обладнання необхідно враховувати ряд факторів, це дозволить підібрати оптимальну по потужності модель і грамотно виконати монтаж кондиціонера. Зверніться по допомогу до фахівців компанії Теплософт. Майстри правильно виконають установку як внутрішнього, так і зовнішнього блоку. Самостійні спроби зробити кріплення системи не допускаються, інакше ви не тільки зіпсуєте установку в цілому і будете змушені понести додаткові затрати. Установити кондиціонер рекомендується восени або взимку. Таке рішення стане вигідним за ціною завдяки можливості скористатися приємними знижками. Послуги з монтажу від спеціалізованої компанії краще замовити під час покупки устаткування. Таким чином, фахівці вже будуть знати, як встановити спліт систему, які інструменти будуть потрібні і так далі.

Пропонуємо ознайомитися з прайсом цін монтажу кондиціонера у Львові. Вартість виконання комплексу заходів буде залежати від типу послуг, поверховості будівлі і додаткових можливостей.

Як відбувається монтаж кондиціонерів у Львові і Львівській області

Будь-кондиціонер має внутрішній і зовнішній блоки. Перший блок розміщується в квартирі, а другий - монтується на зовнішній стіні. Установка спліт системи здійснюється за наступним принципом:

  • На стіні свердлиться отвір, який має невеликий ухил на вулицю. Це необхідно для виведення конденсату;
  • Монтуються кронштейни на зовнішній стіні з подальшим кріпленням зовнішнього блоку;
  • З'єднуються блоки фреоновими шляхами;
  • Внутрішній блок розміщується в квартирі або іншому приміщенні;
  • Приєднуються електропроводи;
  • Запускається система.

Установку кондиціонерів можна замовити в будь-який час року. Однак в сильні холоди неможливо виконати запуск системи. Отже, заходи краще проводити, коли температура на вулиці становить від -5 ° С або вище.

Монтаж внутрішнього блоку у Львові

Якщо знати особливості установки внутрішнього блоку, можна грамотно підібрати модель кондиціонера для житлової площі, офісу або виробничого приміщення. Розглянемо кілька систем:

Багато клієнтів нерідко задаються питанням: скільки коштує установка кондиціонера в квартирі. Важливо розуміти, що ціна монтажу кондиціонера буде значно нижче, якщо роботи виконує фахівець. Самостійні спроби закріпити систему обернуться додатковими грошовими вкладеннями, наприклад, витрати на переустановку, ремонт або купівлю нової техніки.

Майстри нашої компанії Теплософт вже давно спеціалізуються в даній області. Отже, роботи виконуються якісно і на професійному рівні, а ціна установки кондиціонера залежить від типу і обсягу поставлених завдань. Ознайомимося ближче з прайсом цін з вартістю робіт по монтажу кондиціонерів:

Стандартний монтаж кондиціонера. Вартість установки кондиціонера в даному випадку буде залежати від розміру площі, моделі і потужності обладнання. Ціни можуть варіюватися від 2000 до 10000 гривень, при цьому площа приміщення може становити від 0,5 до 140 кв. м.

Ознайомтеся з прайсом монтажу кондиціонерів, де є докладний опис кожного розділу. Ви можете проаналізувати надані послуги і зрозуміти, що вам потрібно. Якщо виникли будь-які питання за цінами на монтаж кондиціонера у Львові, то зв'яжіться зі співробітниками компаніїї по тел: 0987321302, або напишіть у чат на сайті. Грамотний персонал обов'язково проінформує клієнта і розповість про доступні акції та знижки.

Як відбувається монтаж кондиціонера? Етапи, що впливають на вартість

Установка серйозного і складного обладнання являє собою комплекс заходів, що вимагають участі професіонала. Пам'ятайте, що вигідніше заздалегідь домовитися з нашою компанією і засудити кожен нюанс. Якщо грамотно підійти до вирішення поставлених завдань, то обійдеться монтаж кондиціонера в Львові недорого. Етапи робіт, які впливають на загальну ціну установки кондиціонера в Львові:

Процес починається з відвідин нашої компанії Теплософт. Тут співробітник вислухає ваші побажанні, затвердить основні чинники, запропонує такий варіант монтажу, який зможе задовольнити всі потреби;

Інженер відправляється за вказаною адресою. Спеціаліст уточнює параметри, проводить необхідні виміри, погоджує кошторис, що включає ціну на монтаж кондиціонера потрібної моделі. Також на даному етапі буде встановлюватися необхідність додаткових послуг:

  • Залучення альпініста, спецтехніки;
  • Клієнт озвучує час проведення робіт;
  • До вас виїжджає бригада професіоналів і виконує всі поставлені завдання;
  • Передаються документи і виписується гарантія.

Ціна на установку кондиціонера в Львові приємно здивує кожного клієнта. У вас є прекрасна можливість відчути всі переваги від висококласного сервісу. Роботи виконуються без передоплати, тому виключені будь-які ризики. Наша компанія заощадить ваш час, нерви і подарує здоровий мікроклімат в приміщенні для комфортного проживання.

Вартість установки кондиціонера - це розумний цінник, який залежить тільки від комплексу заходів. Ніяких переплат, зайвих нарахувань, оплат за виїзд замірника, прихованих комісій - все чисто і прозоро.

Ціна установки кондиціонерів в Львові в нашій компанії Теплософт вважається найвигіднішою і відмінною від вартості компаній-конкурентів. Пропонуємо ознайомитися з кожним видом послуг, їх вартістю. Якщо виникли питання, зв'яжіться з нашими співробітниками, які нададуть всебічну підтримку на кожному етапі.

Последнее изменение Суббота, 19 Январь 2019 18:02