Як замовити кухню: поради дизайнерів

Содержание статьи: [Показать]

Купуючи меблі на замовлення, покупець отримує масу вагомих переваг. Можна раціонально використовувати наявний простір і створити затишну атмосферу, тому що меблі ідеально поєднуються з інтер'єром та відповідають усім необхідним вимогам. Особливою популярністю користуються кухні через невелику площу приміщень. У цьому випадку меблі за індивідуальним замовленням вважаються оптимальним рішенням. Як правильно її замовити та на що звернути увагу, далі розглянемо докладніше.

Проект кухні за індивідуальним замовленням

Перед тим, як купувати кухню на замовлення, варто попрацювати над створенням проекту, в якому враховують кожну деталь. Для цього роблять точні виміри, щоб не було проблем із встановленням. Якщо на цьому етапі припуститися грубої помилки, кухня не поміститься в ніші і доведеться переплачувати.

Виміри можна зробити самостійно, але краще заручитися підтримкою фахівців та запросити майстра, у якого замовляють меблі. Професіонали швидко зроблять свою справу та підберуть оптимальне рішення, щоб майбутні власники кухні залишилися задоволеними.

Компанії, що займаються виробництвом меблів, часто йдуть на поступки та надають послуги замірника безкоштовно, що дуже зручно для клієнтів. Фахівці допоможуть визначитися із розташуванням кухні, її формою, щоб полегшити завдання клієнтам. Вибір потрібної форми залежить від особливостей приміщення та його габаритів, тому важливо не помилитися.

Якщо у власників є сумніви щодо дизайну та відтінків кухні, завжди можна звернутися до досвідчених дизайнерів або пошукати ідеї в мережі. Дизайнер врахує всі побажання та характеристики кухні, щоб меблі відповідали загальній обстановці і були зручними у використанні. Також фахівець вибере матеріали та відтінки, які відмінно поєднуються між собою.

Як складається дизайн-проект кухні?

У мережі є безліч готових проектів кухні, якими можна скористатися. Але вони не завжди відповідають побажанням власників та особливостям приміщення, тому багато хто складається з індивідуальних проектів кухні, з урахуванням її специфіки.

Сам проект включає детальний креслення, з усіма необхідними вимірами, за якими фахівці зможуть виконати замовлення. На етапі проектування власники можуть вносити зміни, наприклад, залишити нішу для вбудованої плити або додати кілька додаткових секцій. Таким чином меблі задовольняють основні потреби і стають ще більш функціональними.

Крім основних характеристик у проекті вказують з яких матеріалів повинні бути виготовлені меблі, її форму, розміри та інші особливості. Працює спеціаліст разом із власниками, пропонуючи різні варіанти доти, доки не знайдено оптимальний варіант. На кресленнях є вся потрібна фурнітура, кріплення. Внаслідок чого виходить готова схема меблів, якою компанія виконує замовлення.

Вибір матеріалів для кухні

Особливу увагу приділяють вибору матеріалів для кухні на замовлення, тому що від них залежить привабливість та довговічність меблів. Виробники виготовляють кухні із МДФ, ДСП та натурального дерева, тому жодних проблем з вибором не виникає.

Кухні з натурального дерева вважаються одними з найкращих, але коштує матеріал дорого, тож доступний не всім. Як аналог можна замовити меблі зі МДФ, які нічим не поступаються за якістю і виглядають стильно. Головне, заздалегідь прорахувати свій бюджет та визначитися з основними побажаннями, щоб покупка не розчарувала.

Враховуючи вищезгадані рекомендації можна легко замовити меблі для будь-якої кухні та створити затишну атмосферу, щоб готувати улюблені страви та насолоджуватися комфортним.

Последнее изменение Пятница, 19 Ноябрь 2021 11:58