На що звернути увагу при виборі квартирі в новому будинку

Величезний вибір новобудов за останні роки значно виріс. Забудовники, швидше за все на цьому не зупиняться. Про те, що отримає вкладник, про якість розташування в житті в передмісті дізнаємося в цій статті.

Негативний досвід покупця

Їдеш по окружній, а там одні реклами з продажу новобудови. Хочеш жити красиво, можна купити житло де-небудь в «Холі», «Тауері». Після на питання оточуючих «Де ти живеш»? можна не соромлячись говорити «та так купив собі квартирку в https://river-city.com.ua/ . Класно ж. Для населення по простіше, можна вибрати житло в «Віллах» або «Град». Як бачиш подібні реклами, відразу хочеться там купити квартиру. Ще й ціна солодка, таких напевно вже ніде і нема. В один момент мене зачепила реклама, і, звичайно ж, я повівся. Їду на будівництво, а там перше розчарування - відсутність дороги, яку обіцяють коли щось завершити.

Йдемо далі, в голові все та ж красива картинка з оголошення, і порівняти з реальністю. Перше що мене вбило ще, це відсутність пандусів, тобто сім'ям з маленькими дітьми тут не раді. Відсутність ліфта вбило остаточно, як так то?

Гучні назви і мінімум зручностей

За кілька днів поїздок на будівництво можна зробити висновки.

Гучні назви. Чим більш амбіційними назва, тим гірше реальність.

Дороги та в'їзди. Це найсумніше, що відразу псує все враження про ЖК. Картинка зовні красива, але вникаючи в деталі, розчаровуєшся.
Клас проектів - завищений практично скрізь. Назви «економ» більше і не тягне, формат будинків не відповідає присвоєному класу.
Будівельні та оздоблювальні матеріали - беруться найдешевші матеріали для будівництва, аби швидше здати будинок. Дизайн повністю відсутня, багатьох покупців приваблює саме дизайн, який тут відсутня.
Інфраструктура - її практично немає, забудовникам вигідніше здати ларьки і кіоски, ніж облагородити тереіторрію.

Перед покупкою потрібно зважити всі за і проти

Жити в передмісті або в центрі вибір кожного. Якщо ж все - таки ви зважилися жити за містом, подумайте про наступне:

Час на дорогу. Так як пишуть в рекламі «до центру 15 хвилин» - не завжди є дійсністю.
Досвід забудовника - перед покупкою рекомендується подивитися здані в експлуатацію будинки і послухати відгуки від квартирантів.
Тільки спираючись на всі перераховані вище факти, можна зробити правильний вибір при покупці будинку в новобудові.

Последнее изменение Понедельник, 05 Июль 2021 13:34