Hyundai Tucson - четверте покоління

З 2020 року випускається четверте покоління Hyundai Tucson , легкового автомобіля SUV компактного класу. Hyundai Tucson I був вперше представлений в 2004 році, після успіху на ринку Kia Sportage. Він був побудований на пасажирській платформі Elantra, пропонуючи опціональний привід 4x4. Американський Tucson II покоління характеризувався іншим розташуванням лінз у фарах, а також більш високими форсунками в передньому бампері. Третє покоління зберегло новий стиль Hyundai: шестикутний повітрозабірник і великі агресивні фари. В результаті Hyundai Tucson III став найпопулярнішою моделлю південнокорейського виробника на європейському континенті.

Tucson IV вперше офіційно представили у 2020 році. Це покоління зазнало змін до III. Він має більш футуристичний стиль. Гібридні силові агрегати, що покращують продуктивність, є в асортименті, а рівень стандартного обладнання є високим. Попередня модель Tucson була автомобілем, який продавався переважно через практичність, низьку ціну та чудову зручність використання для сім’ї. Четверте покоління Hyundai Tucson – це дещо інша пропозиція. Ця модель хоче стати преміальною пропозицією для сімей, які цінують стиль і витонченість.

62c42ae2692e1.jpg

Варіанти починаються з Express, Dynamic,  найкращі характеристики йдуть за Elegance і Top Plus. Стандартний пакет включає двозонний кондиціонер, круїз-контроль, задню камеру, 10,25-дюймовий сенсорний екран з мультимедійною системою та супутниковою навігацією, а також підключення до Android Auto та Apple CarPlay. Моделі N Line мають спортивні додаткові елементи як всередині, так і зовні, і є відповіддю Hyundai на такі автомобілі, як VW TiguanR-лінія. Ви отримуєте 19-дюймові легкосплавні диски, більш агресивні бампери та подвійні вихлопні труби, а також спойлер на дверях багажника та спортивні сидіння. Автомобілі вищого класу оснащені розкішшю, наприклад адаптивним круїз-контролем, дверима багажника з електроприводом, панорамним скляним дахом, підігрівом та вентиляція передніх сидінь, крісла та бездротова зарядка мобільного телефону.

62c42d20c5220.jpg

Автомобіль має високоякісне обладнання та був повністю модернізований, щоб забезпечити безпеку, комфорт та функціональність, тому вартість Hyundai Tucson 2022 відповідає якості автомобіля.

Ціна на Hyundai Tucson стартує від 817 900 грн, вартість Tucson Hybrid e:HEV стартує від 1 184 400 грн. 

Офіційний дилер Hyundai "Арія Моторс" пропонує: великий вибір комплектацій, кольорів, тест-драйв, професійну консультацію, кредитування та страхові послуги. 

Последнее изменение Вторник, 05 Июль 2022 17:40